Aanpak

Zó optimaliseren we
je bouwprojecten

Collect

Allereerst leren we jou en je planningsproces graag beter kennen. Met welke software wordt er op dit moment gewerkt? Is een integratie met andere softwaresystemen gewenst? En welke specifieke onderdelen binnen je bouwplanning wil je verbeteren?

Collect
Conclude

Conclude

Doordat we het volledige planningsproces in kaart hebben gebracht, kunnen we goed met je meedenken. En met onze kennis van de bouwbranche weten we precies wat er allemaal mogelijk is op het gebied van automatisering.

Concept

Op basis van de analyse werken we een concept uit dat precies aansluit bij jouw wensen. Met als doel: meer efficiëntie in bijvoorbeeld je capaciteitsplanning, stuurinformatie, urenregistratie of materiaalplanning. En om verrassingen te voorkomen, is de volledige implementatie gebaseerd op een vaste prijs.

Concept
Create

Create

Vervolgens bouwen we het concept om naar werkende planning software. Als het uitgebreid getest is, draaien we een pilot bij jou op locatie met een aantal medewerkers om efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid te garanderen. Verloopt de bewaking van de bouwprojecten vloeiend? Dan volgt er een feestelijke livegang!

Control

Na de livegang stopt onze samenwerking natuurlijk niet. We houden nauwkeurig in de gaten of de Link2construct planning software je bouwprojecten optimaliseert. Met onze snelle helpdesk ben je verzekerd van continuïteit en heb je alle tijd om je te focussen op het succes van jouw organisatie.

Control

Bouwprojecten in goede banen leiden?

Gemakkelijker verschillende bouwprojecten bewaken dankzij gebruiksvriendelijke, vernieuwende planning software specifiek voor de bouwbranche. We regelen het graag voor je!

Vraag direct een demo aan
Vraag direct een demo aan

    Bas Otting
    +31 88 000 65 00 bas@way2connect.nl