features planning
software

De voordelen van
slimme planning software

Met de planning software Link2construct bewaak jij moeiteloos verschillende bouwprojecten. Dankzij een zeer actuele capaciteitsplanning en realtime stuurinformatie stem je bouwfases namelijk naadloos op elkaar af. Het resultaat? Soepel lopende bouwprojecten, voldoende mankracht en materiaal, snelle facturatie én tevreden klanten!

Vloeiende projectplanning

Een overzichtelijke projectplanning met actuele informatie rondom de voortgang en budgetbewaking.

Capaciteitsplanning

Altijd inzicht in de beschikbaarheid van mensen en de capaciteitsbehoefte over verschillende bouwprojecten op de lange termijn.

Urenregistratie

De gewerkte uren van collega’s worden overzichtelijk op faseniveau bijgehouden in de app van Link2construct en gaan automatisch én volgens cao-afspraken naar de loonadministratie.

Digitale werkbonnen

De werkbonnen kunnen direct door klanten ondertekend worden via de app van Link2construct en staan daardoor meteen klaar voor facturatie.

Voorraadregistratie

Link2construct houdt exact bij welke materialen er verbruikt worden op een bouwproject. Lekker overzichtelijk voor de werkvoorbereider!

Personeelsplanning

Je stuurt beschikbare medewerkers met de juiste vaardigheden en benodigd materieel gemakkelijk naar een project en voert eventuele wijzigingen eenvoudig door.

Managementinformatie

Door data aan elkaar te koppelen in overzichtelijke rapportages, heb je belangrijke stuurinformatie om projecten efficiënt aan te sturen altijd bij de hand.

Softwarekoppelingen

Onze software Link2construct communiceert met elk ERP-systeem en is eenvoudig te koppelen aan bijvoorbeeld calculatiesoftware.

Kwaliteitscontrole

Bewaak de kwaliteit van de op te leveren projecten gemakkelijker door bijvoorbeeld zelf handige formulieren te ontwerpen binnen Link2construct.

Materieelplanning

Via Link2construct reserveer je eenvoudig benodigd materieel en wordt inzichtelijk op welke projecten het materieel is ingezet.

Checklists

Formulieren, zoals checklists, worden door medewerkers digitaal verwerkt, waardoor de voortgang van het bouwproject nog beter bewaakt kan worden.

Uren voor verloning

Link2construct geeft de benodigde input voor correcte verloning door bijvoorbeeld overuren van de juiste uursoort te voorzien, volgens de geldende cao-afspraken.

Notificaties

Link2construct verstuurt automatisch notificaties via e-mail of sms zodat medewerkers en klanten snel geïnformeerd kunnen worden.

Portaal voor eindklant

Je klant heeft via een online Link2construct omgeving altijd inzicht in de status van een bouwproject en andere voortgangsrapportages.

Autorisatierollen

Je stelt in Link2construct eenvoudig de rechten en beperkingen in van elke medewerker. Wel zo veilig!

Kan jouw bouwplanning ook efficiënter?

Zeg dag tegen verouderde stuurinformatie en handmatig werk. Leid daarentegen ieder bouwproject met gemak in goede banen dankzij de planning software Link2construct. Neem gerust contact op voor een demo en ontdek of onze software past bij jouw organisatie!

Vraag direct een demo aan
Vraag direct een demo aan

    Rajae Regui
    +31 88 000 65 00 rajae@way2connect.nl