Bouwplanning
maken

Slimme software voor
de bouwsector
Hoe kun je met slimme software een bouwplanning maken?

Bij ieder project is de bouwplanning natuurlijk leidend. Een cruciale factor voor het succes van jouw projecten is dat er geen groot gat ontstaat tussen de calculatie en de daadwerkelijke realisatie van het project. Aan jou de taak om dit te bewaken, maar dit is niet altijd eenvoudig. Urenbriefjes komen later, facturen zijn nog niet binnen en daarom heb je zelden realtime inzicht in de daadwerkelijke kosten van het project versus de ingeschatte kosten.

Gelukkig kun je dit grotendeels automatiseren met slimme planning software voor de bouwbranche. Zo worden met Link2construct urenregistraties digitaal verwerkt, werkbriefjes ter plekke ondertekend en facturen automatisch klaargezet in je ERP-systeem. Ook je voorraadposities worden automatisch bijgewerkt, inkooporders worden aangemaakt en materieelreserveringen worden digitaal beheerd. Alle informatie is digitaal beschikbaar, waardoor jij altijd en overal inzicht hebt in actuele stuurinformatie. Daarnaast houd je je collega’s, onderaannemers en klanten gemakkelijk op de hoogte van de status van elke bouwfase door middel van automatische notificaties.

Bekijk alle onderdelen van Link2construct

Wat is de toegevoegde waarde van onze software?

Met Link2construct heb je alles wat je nodig hebt voor een efficiënte bouwplanning binnen handbereik via één dashboard. En dankzij onder meer actuele standopnames en inzicht in de capaciteitsbehoefte en beschikbaarheid op de lange termijn, is het een stuk makkelijker om verschillende bouwfases naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Daarnaast is onze planning software specifiek ontwikkeld voor de bouwbranche, erg gebruiksvriendelijk én integreerbaar met elk ERP-systeem.

Kan jouw bouwplanning ook efficiënter?

De mogelijkheden zijn eindeloos

Het maken en bewaken van een bouwplanning voor verschillende projecten is nog nooit zo makkelijk geweest. Dankzij de slimme planning software Link2construct heb je alle benodigde onderdelen altijd en overal digitaal bij de hand. Neem gerust contact op voor een demo en ontdek of onze planning software past bij jouw bouworganisatie!

Vraag direct een demo aan
Vraag direct een demo aan

    Rajae Regui
    +31 88 000 65 00 rajae@way2connect.nl