Over ons

Grip begint bij begrijpen

Met onze expertise op het gebied van planning en ervaring met de bouwbranche weten we precies hoe je je bouwprojecten kunt optimaliseren. En we weten ook waar het vaak misgaat: bij uniforme, verouderde, niet-gebruiksvriendelijke software die niet aansluit op je bestaande systemen. We kunnen ons voorstellen dat dit een grote ergernis is die onnodig veel tijd en energie kost. Dat kan anders!

We maken ons jouw proces eigen

Wij leren je planningsproces eerst goed kennen. Je doelen, de huidige software, de rollen van je mensen in het proces, de risico’s én de verbeterkansen. Bij Way2connect staat de term ‘begrip’ centraal. Eerst begrijpen, dan begrepen worden, dat is onze bedrijfscultuur. We luisteren naar jou, naar onze samenwerkingspartners en naar elkaar. Samen optrekken en successen boeken, daar worden we enthousiast van.

Kennis van de bouwbranche

De bouwbranche is erg specifiek: efficiënte capaciteitsplanning, actuele stuurinformatie, nauwkeurige urenregistratie, snelle facturatie gekoppeld aan ERP-software en inzicht in beschikbaar materiaal en materieel zijn essentieel voor het uitvoeren van een succesvol bouwproject. Met de juiste software zijn we in staat om deze onderdelen drastisch voor je te verbeteren. Zodra we je proces van binnen en buiten kennen, doen we een stapje terug en kijken we met een frisse blik. Dat werkt. Dankzij een goede analyse is onze Link2sconstruct planning software altijd gebruiksvriendelijk, overzichtelijk én up-to-date.

Een succesvol proces is mensenwerk

Heb jij een sterke drive tot verbeteren, vernieuwen en pionieren? Vind je het een uitdaging om bedrijfsprocessen optimaal te laten functioneren dankzij innovatieve planning software? En werk je daarnaast graag in een losse, zelfstandige, informele en verantwoordelijke sfeer? Dan leren we jou graag beter kennen! Reageer op één van onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Bekijk de vacatures