Workforce
management
software

Slimme software voor
de bouwsector
Wat is workforce management software?

Bij workforce management draait het om personeelsbeheer. Dit gaat verder dan het bijhouden van een lijst met beschikbare krachten: met slimme software plan je collega’s, uitzendkrachten en onderaannemers eenvoudig in op basis van hun vaardigheden én zorg je ervoor dat arbeidsuren direct nauwkeurig worden geregistreerd.

Met Link2construct heb je binnen één dashboard alle informatie bij de hand en plan je eenvoudig de juiste mensen, op het juiste moment, met de juiste materialen in op het juiste bouwproject. Je hebt altijd inzicht in actuele stuurinformatie: zijn er genoeg mensen ingepland, lopen de uren in lijn met de calculatie en is er nog voldoende voorraad op de bouwplaats?

Bekijk alle onderdelen van Link2construct

Wat is de toegevoegde waarde van onze software?

De Link2construct planning software is speciaal ontwikkeld voor de bouwbranche. Wij begrijpen waar goed personeelsbeheer aan moet voldoen om altijd genoeg mankracht op je bouwprojecten beschikbaar te hebben. Alle softwarefeatures zijn hierop ingericht én Link2construct is gebruiksvriendelijk, integreerbaar met ERP-systemen en volledig up-to-date volgens de laatste wet- en regelgeving. Daarnaast is onze servicedesk met verstand van de bouwbranche altijd bereikbaar voor vragen.

Kan jouw workforce management ook efficiënter?

De mogelijkheden zijn eindeloos

Plan je medewerkers slim en eenvoudig in over verschillende bouwprojecten met de workforce management software Link2construct. Neem gerust contact op voor een demo en ontdek of onze planning software past bij jouw bouworganisatie!

Vraag direct een demo aan
Vraag direct een demo aan

    Rajae Regui
    +31 88 000 65 00 rajae@way2connect.nl