Projectmanagement
software bouw

Slimme planning software
voor de bouwsector
Wat is projectmanagement software voor de bouw?

Een soepele bouwvoortgang vraagt om goed projectmanagement. Maar wat houdt dit nu precies in? Hoe begeleid je verschillende bouwprojecten in goede banen? In ieder geval mag overzicht en goede stuurinformatie dan niet ontbreken. En handmatig werk zoals papieren werkbonnen en urenbriefjes draagt hier natuurlijk allesbehalve aan bij: het kost veel tijd én kan ook nog eens gemakkelijk kwijtraken of onleesbaar zijn.

Door je projectmanagement grotendeels te digitaliseren kun je een mooie tijdsbesparing en efficiëntieslag realiseren. Slimme planning software voor de bouw helpt je hierbij en maakt het zelfs mogelijk om bepaalde onderdelen in je proces te automatiseren. Denk hierbij aan het verwerken van digitale werkbonnen, bijhouden van de urenregistratie, maken en beheren van je materieelplanning en krijgen van inzicht in de toekomstige beschikbare én benodigde capaciteit. Doordat dit allemaal digitaal gebeurt, kun je een bouwproject eventueel tijdig bijsturen aan de hand van zeer actuele stuurinformatie.

Bekijk alle onderdelen van Link2construct

Wat is de toegevoegde waarde van onze software?

Met Link2construct bewaak je eenvoudig het overzicht over verschillende bouwprojecten dankzij handige rapportages en dashboards. Daarnaast is de kans een stuk kleiner dat je belangrijke deadlines niet haalt, omdat je automatische notificaties in kunt stellen. Zo glipt de overgang van de ene naar de andere bouwfase of de oplevering van een deelproject je nooit door de vingers! En doordat je altijd en overal realtime inzicht hebt in de belangrijkste onderdelen van je projectmanagement, kun je waar nodig tijdig bijsturen. Het resultaat? Minder handmatig werk en fouten, minder kosten, meer tijd, meer werkplezier én meer tevreden klanten!

Slimme projectplanning software uitproberen?

De mogelijkheden zijn eindeloos

Houd gemakkelijker overzicht over verschillende bouwprojecten dankzij slimme planning software voor de bouwbranche. Benieuwd of Link2construct past bij jouw bouworganisatie? Neem gerust contact op voor een demo.

Vraag direct een demo aan
Vraag direct een demo aan

    Bas Otting
    +31 88 000 65 00 bas@way2connect.nl